

בינו בפיתה
036913088 בית אשל 3, תל אביב יפושעות פעילות: |
|
- ראשון -
- שלישי -
- רביעי -
- חמישי -
- שישי -
- שבת סגור
קצת על מסעדת בינו בפיתה תל אביב:
בינו בפיתה תל אביב אשר התמקמה לה בלב ליבה של תל אביב ברחוב רוטשילד 73,
היא האחות הצעירה של מסעדת ד"ר שקשוקה האגדית ושל מסעדת שווארמה בינו היפואיות,
שמביאה את כל מה שטוב ומוכר במנות המרשם של הד"ר, עכשיו עם תפריט משלוחים לכל מרכז ודרום תל אביב.
מסעדת בינו בפיתה תל אביב מספקת לכם טעימה מהמטבח הטריפוליטאי, עם תבשילים ביתיים שנעשים באהבה ובמלאכת מחשבת על ידי בינו בעצמו,
לצד מנת השקשוקה המפורסמת שמגיעה טריה ומהבילה היישר מהמחבת ועד למנות השווארמה העסיסיות של הד"ר,
שכבר מזמן הפכו לשם דבר אצל כל חובבי השווארמה למינהם.
כל מנה ומנה יוצאת מהקליניקה התוססת של הדוקטור עם מנות צד אהובות כמו אורז ומג'דרה לצד סלטים ביתיים מפנקים.
ד"ר שקשוקה:
ד״ר שקשוקה, הידוע בשם בינו גבסו, נולד ביפו להורים ילידי לוב שעלו לישראל בתחילת שנות ה- 50.
גבסו גדל בין סיריו של אביו במסעדה היפואית ״טריפולי״, שהייתה בבעלות המשפחה.
חדוות הבישול בערה בקרביו וכבר בגיל 11 הפסיק ללמוד בבית הספר והחל לעבוד במסעדה.
בשנת 1991 הקים בינו גבסו את המסעדה הראשונה שלו, המתמחה באוכל טריפוליטאי,
וקרא לה ״ד״ר שקשוקה״ כשם המאכל העיקרי בו הצטיין.
התפריט מגוון ומורכב מסלטים, ממולאים, דגים, קוסקוס, בשר על הגריל, וכמובן – שקשוקה.
חשוב לציין שהשקשוקה מגיעה בכל מיני סוגים ומבנים, ותוכלו להנות משקשוקה אותנטית,
לשקשוקה עם תוספות מיוחדות כמו השקשוקה מרגז, או שקשוקה פטריות וגם שקשוקה שווארמה
שתעיף לכם את הסכך למחוזות חדשים
הכול מעורר תאבון, צבעוני וטרי. במסעדתו, מצליח בינו גבסו לקחת אתכם הרחק למחוזותיה של לוב, מבלי לוותר על תחושה של בית.
בינו בפיתה הינה מסעדה כשרה ועובדת בימים א'-ה' בין השעות 11:30-17:00.
בימי שישי המסעדה פתוחה עד רגע לפני כניסת השבת וביום שבת עצמו נחים וכבר חושבים מה לבשל לכם ליום ראשון.
אז אם אתם מרגישים לא טוב מהרעב והבטן מציקה, פנו אלינו ואנחנו כבר נדאג לסדר לכם מרשם שיסדר אתכם כמו שצריך.
בינו בפיתה תל אביב וצוות ספר האוכל מאחלים לכם בתיאבון!
צור קשר